Ik heb examen gedaan

Het nakijken van examens duurt tussen de twee en vier weken. De uitslag vind je op deze site. Als je bent geslaagd krijg binnen één week je diploma thuisgestuurd. Ben je niet geslaagd, dan heb je recht op een herkansing.

Het is mogelijk om alle onderdelen te herkansen, maar dit moet wel binnen een jaar na de examendatum. Als je langer wacht moet je alle onderdelen opnieuw volgen.

Herkansen kan op de volgende manieren:

Theorie-examen

Theorie-examen kan je doen op een locatie van Eureka. Kosten € 96,80. Kijk op eureka-examens.nl voor meer informatie en voor een locatie bij jou in de buurt. En boek een herexamen:cinses.remindobooking.com/register

Let op: Je kan alleen een herkansing boeken als je bij Cinses examen hebt gedaan!

Mondeling examen

Doe je het examen liever mondeling, bijvoorbeeld omdat je moeite hebt met lezen? Dan kan in Den Haag. Kosten € 96,80. Neem hiervoor contact op met Cinses.

Praktijkexamen

Je kan je praktijkexamen herkansen op een van de examenlocaties. Kosten € 96,80. Het kan ook bij jouw eigen bedrijf, de examinator komt dan naar jou toe. Kosten € 190,00.

Portfolio

Ben je gezakt voor je portfolio, moet je nog een aantal opdrachten maken of verbeteren? De kosten van de herkansing bedragen € 50,00.

Mail je portfolio naar portfolio@cinses.nl