Informatie voor kandidaten

Hier vind je meer informatie over herkansingsmogelijkheden en hoe je een kopie van een diploma kunt aanvragen als die kwijt bent.

Herkansingsmogelijkheden

Hier vind je meer informatie over herkansingsmogelijkheden en hoe je een kopie van een diploma kunt aanvragen als die kwijt bent.

Theorie examen

Theorie examen kun je doen op een locatie van Eureka bij jou in de buurt. Wil je weten waar? Bekijk de examenlocaties op eureka-examens.nl. De kosten bedragen €96,80.

Mondeling examen

Doe je het examen liever mondeling of heb je moeite met (begrijpend) lezen? In Den Haag ku je een mondeling examen in het Nederlands doen. Neem contact op met Cinses door te bellen naar 070-785 27 72 (bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur) of door een bericht te sturen via het contactformulier. De kosten bedragen €96,80.

Praktijkexamen

Wil je een praktijk examen herkansen? Dit kan op één van de andere examen locaties. De kosten hiervoor bedragen €96,80. Een andere optie is bij het eigen bedrijf. De examinator komt dan naar jou toe. De kosten hiervan bedragen €190,- excl. btw.

Portfolio

Je kunt je portfolio mailen naar portfolio@cinses.nl.

Kopie diploma

Wanneer je jouw diploma kwijt bent, is het mogelijk een kopie te ontvangen. Je kunt deze aanvragen via Cinses.nl door je in te schrijven op deze pagina. De kosten bedragen €48,40.