Duplicaat diploma

Indien u uw diploma verloren bent, is het mogelijk om een duplicaat daarvan te ontvangen. U kunt het duplicaat opvragen bij Cinses en binnen 4 weken wordt dit opgestuurd. U kunt het aanvragen via Cinses-klantenservice: 070-785 27 72 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur) of via het contact formulier.  De kosten bedragen €€40,00 per duplicaat diploma.

Herkansingsmogelijkheden

Wanneer u gezakt bent voor één van de examenonderdelen is het in de meeste gevallen mogelijk dit onderdeel te herkansen. Onderstaand treft u informatie aan over de herkansingsmogelijkheden. Een herkansing boekt u via de Cinses-klantenservice: 070-785 27 72 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur) of via het contact formulier.  Er wordt dan samen met u een passend tijdstip en locatie in uw buurt afgeproken of bij Cinses in Den Haag.

 

Instructie

Reguliere herkansing

De reguliere herkansing kan na afspraak plaatsvinden op een examenlocatie of in Den Haag. Mogelijk dient u hiervoor uw eigen “leerling” mee te nemen. De duur van het praktijk examen is maximaal 30 minuten.

De kosten bedragen € €80,- ex. btw

Spoedherkansing

De spoedherkansing vindt na aanmelding zo spoedig mogelijk plaats in uw eigen werkomgeving.  Hierbij dient u zelf voor een “leerling” te zorgen. U dient er voor te zorgen dat dit examen kan worden afgenomen in een ruimte waar verder niemand aanwezig is. De duur van het praktijk examen is maximaal 20 minuten.

De kosten bedragen € €190,- ex. btw
(

Schriftelijk

Overal in Nederland

Het onderdeel schriftelijk kunt u herkansen bij een regulier examen; hierbij neemt u alleen opnieuw uw schriftelijk examen af. De examens worden op veel locaties verzorgd in Nederland, we maken graag hiervoor een afspraak.

De kosten bedragen € €80,- ex.btw

In Den Haag

U kunt ook schriftelijk (of in sommige gevallen mondeling) herkansen op het Cinses kantoor in Den Haag. Dit is op werkdagen mogelijk tussen 10.00 en 13.00 uur.

De kosten bedragen € €80,-
(Cinses is vrijgesteld van BTW).

Opdrachten

Wanneer u gezakt bent voor het onderdeel opdrachten krijgt u een beoordelingsrapport hiervan thuisgestuurd. Aan de hand van dit rapport kunt u uw opdrachten aanpassen. U stuurt uw uitwerking van het gehele portfolio als bijlage van één email naar info@cinses.nl onder vermelding van ‘herkansing opdrachten’.

De kosten bedragen € €50,- ex. btw
(